News

Analiza Mikrobiologjike

Analiza VFV Medical Ekzaminime Bakteriologjike Tampon nga: Fyti, Hunda, Veshi, Syri, Zgavrra e gojës, Gjuha Ekzaminime Bakteriologjike Tampon nga: Fyti, Hunda, Veshi, Syri, Zgavrra e gojës, Gjuha Ekzaminime Bakteriologjike Tampon nga: Fyti, Hunda, Veshi, Syri, Zgavrra e gojës, Gjuha Ekzaminime Bakteriologjike Tampon nga: Fyti, Hunda, Veshi, Syri, Zgavrra e gojës, Gjuha Ekzaminime Bakteriologjike Tampon nga:…

“VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal” me lokacion në komunën e Butelit. Gjatë ditës së sotme personeli mjekësor i këtij laboratori ka bërë testime falas për qytetarët kalimtarë si informim për hapjen e laboratorisë. Qytetarët kishin mundësi që të bëjnë pasqyrën e gjakut…

“VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal” me lokacion në komunën e Butelit. Gjatë ditës së sotme personeli mjekësor i këtij laboratori ka bërë testime falas për qytetarët kalimtarë si informim për hapjen e laboratorisë. Qytetarët kishin mundësi që të bëjnë pasqyrën e gjakut…

VFV Medikal organizon kontrolle laboratorike falas

Laboratoria “VFV Medikal” ka planifikuar që nesër të organizojë tre pika me qëllim të realizimit të analizave falas për qytetarët e rastit, me qëllim ngritjen e vetëdijes qytetare lidhur me rëndësinë e analizave laboratorike. Analizat përfshijnë pasqyrë të gjakut, hemoglobin, eritrocite, trombovite, leukocite, MCV, MCH, MCHC, RDW, monocite, limfocite, granulocite si dhe helicobacter pylori. Pikat…

My dental office need a blog area care to ailing dear.

Fummy text of the prnting and type news seting industrs standard known prin aretertook a printing and typenews galley type.Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet ipsum Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat…

We are amongst the most qualified dental implant providers

Fummy text of the prnting and type news seting industrs standard known prin aretertook a printing and typenews galley type.Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet ipsum Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat…

Your Medical Records are Safe now a days.

Fummy text of the prnting and type news seting industrs standard known prin aretertook a printing and typenews galley type.Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet ipsum Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat…

Dental office need a blog area galley care to ailing dear.

Fummy text of the prnting and type news seting industrs standard known prin aretertook a printing and typenews galley type.Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet ipsum Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat…

X