Më tepër Read More  

Analiza, pasqyrë të gjakut
Hemoglobin, Eritrocite, Trombovite, Leukocite

Hemoglobin, Eritrocite, Trombovite, Leukocite, MCV, MCH, MCHC, RDW,
Monocite, limfocite, granulocite si dhe helicobacter pylori.

VFV Medical - Laboratory

VFV Medical - Laboratory

Analiza, pasqyrë të gjakut

Më tepër Më tepër  

Pajisja laboratorike moderne na mundëson që shumicën
e analizave t'i kryejmë me sasi minimale gjaku

Pajisja laboratorike moderne na mundëson që shumicën
e analizave t'i kryejmë me sasi minimale gjaku

Mbi 600 shërbime laboratorike

Mbi 600 shërbime laboratorike

Laboratoria më modernë

Welcome To Medilink
Central Hospital.

On the other hand we denounce with righteousn dignation andiner dislike mr turet suscipit lobortis nisl ut aliquip erat volutpat autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit

Dignation andiner dislike mr turet suscipit lobortis nisl ut aliquip erat

Professional Staff

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Trusted Doctors

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Emergency Treatment

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

24/7 Services

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Dedicated Services

Our Departments

Why Choose Us

What’s Our Speciality

Meet our team

Specialist Doctors

Doctors Time Table

Appointment Schdules

Time Table
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
08:00
team

Dr. Jason Roy

View Profile
08:00 - 14:00
Dr. Jason Roy
08:00 - 16:00
Dr. Mark Willy
08:00 - 10:30
Dr. Maria
08:00 - 13:30
Dr.Zinia Zara
10:00
10:00 - 14:30
Dr. VFV Laborant
10:00 - 14:00
Dr. Mark Willy
10:00 - 14:30
Dr. Jason Roy
11:00
team

Dr. Jason Roy

View Profile
11:00 - 02:30
Dr. Jason Roy
11:30
team

Dr. Zinia Zara

View Profile
11:30 - 02:30
Dr. Zinia Zara
11:30 - 14:00
Dr. Zinia Zara
11:30 - 15:00
Dr. Zinia Zara
team

Dr. Nadim Kamal

View Profile
11:30 - 12:30
Dr. Nadim Kamal
12:00
12:00 - 16:00
Dr. Steven Roy
12:00 - 17:00
Dr. Nadim Kamal
12:00 - 17:00
Dr. Mark Willy
13:00
team

Dr. Steven Roy

View Profile
13:00 - 15:00
Dr. Steven Roy
team

Dr. Rihana Roy

View Profile
13:00 - 02:30
Dr. Rihana Roy
team

Dr. Johora Roy

View Profile
13:00 - 17:30
Dr. Johora Roy
14:00
14:00 - 18:30
Dr. VFV Laborant
14:00 - 18:30
Dr. VFV Laborant
team

Dr. Nadim Kamal

View Profile
14:00 - 16:00
Dr. Nadim Kamal
14:00 - 19:30
Dr. Nadim Kamal

Need a Doctor for Check-up?

just make an appointment & you're done!

Articles

Our Latest News

“VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal”…

“VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal”…

VFV Medikal organizon kontrolle laboratorike falas

Laboratoria “VFV Medikal” ka planifikuar që nesër të organizojë tre pika me qëllim të realizimit të analizave falas…

    X