Më tepër Read More  

Analiza, pasqyrë të gjakut
Hemoglobin, Eritrocite, Trombovite, Leukocite

Hemoglobin, Eritrocite, Trombovite, Leukocite, MCV, MCH, MCHC, RDW,
Monocite, limfocite, granulocite si dhe helicobacter pylori.

VFV Medical - Laboratory

VFV Medical - Laboratory

Analiza, pasqyrë të gjakut

Më tepër Më tepër  

Pajisja laboratorike moderne na mundëson që shumicën
e analizave t'i kryejmë me sasi minimale gjaku

Pajisja laboratorike moderne na mundëson që shumicën
e analizave t'i kryejmë me sasi minimale gjaku

Mbi 600 shërbime laboratorike

Mbi 600 shërbime laboratorike

Laboratoria më modernë

Welcome To Medilink
Central Hospital.

On the other hand we denounce with righteousn dignation andiner dislike mr turet suscipit lobortis nisl ut aliquip erat volutpat autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit

Dignation andiner dislike mr turet suscipit lobortis nisl ut aliquip erat

Professional Staff

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Trusted Doctors

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Emergency Treatment

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

24/7 Services

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislik men who are so beguiled.

Dedicated Services

Our Departments

WHY CHOOSE US

We’re Setting the New
Standards in Medical Sector

Modern Technology

Morem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore.

Certified Doctors

Morem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore.

Success Of Treatment

Morem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore.

  Make An AppointmenT

  Meet our team

  Specialist Doctors

  Doctors Time Table

  Appointment Schdules

  Time Table
  Monday
  Tuesday
  Wednesday
  Thursday
  Friday
  Saturday
  Sunday
  08:00
  team

  Dr. Jason Roy

  View Profile
  08:00 - 14:00
  Dr. Jason Roy
  08:00 - 16:00
  Dr. Mark Willy
  08:00 - 10:30
  Dr. Maria
  08:00 - 13:30
  Dr.Zinia Zara
  10:00
  10:00 - 14:30
  Dr. VFV Laborant
  10:00 - 14:00
  Dr. Mark Willy
  10:00 - 14:30
  Dr. Jason Roy
  11:00
  team

  Dr. Jason Roy

  View Profile
  11:00 - 02:30
  Dr. Jason Roy
  11:30
  team

  Dr. Zinia Zara

  View Profile
  11:30 - 02:30
  Dr. Zinia Zara
  11:30 - 14:00
  Dr. Zinia Zara
  11:30 - 15:00
  Dr. Zinia Zara
  team

  Dr. Nadim Kamal

  View Profile
  11:30 - 12:30
  Dr. Nadim Kamal
  12:00
  12:00 - 16:00
  Dr. Steven Roy
  12:00 - 17:00
  Dr. Nadim Kamal
  12:00 - 17:00
  Dr. Mark Willy
  13:00
  team

  Dr. Steven Roy

  View Profile
  13:00 - 15:00
  Dr. Steven Roy
  team

  Dr. Rihana Roy

  View Profile
  13:00 - 02:30
  Dr. Rihana Roy
  team

  Dr. Johora Roy

  View Profile
  13:00 - 17:30
  Dr. Johora Roy
  14:00
  14:00 - 18:30
  Dr. VFV Laborant
  14:00 - 18:30
  Dr. VFV Laborant
  team

  Dr. Nadim Kamal

  View Profile
  14:00 - 16:00
  Dr. Nadim Kamal
  14:00 - 19:30
  Dr. Nadim Kamal

  Our Photo Gallery

  Modern Hospital Facilities

  Need a Doctor for Check-up?

  just make an appointment & you're done!

  Articles

  Our Latest News

  “VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

  Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal”…

  “VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

  Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal”…

  VFV Medikal organizon kontrolle laboratorike falas

  Laboratoria “VFV Medikal” ka planifikuar që nesër të organizojë tre pika me qëllim të realizimit të analizave falas…

  X