VFV Medikal organizon kontrolle laboratorike falas

  • 28/05/2021

Laboratoria “VFV Medikal” ka planifikuar që nesër të organizojë tre pika me qëllim të realizimit të analizave falas për qytetarët e rastit, me qëllim ngritjen e vetëdijes qytetare lidhur me rëndësinë e analizave laboratorike.

Analizat përfshijnë pasqyrë të gjakut, hemoglobin, eritrocite, trombovite, leukocite, MCV, MCH, MCHC, RDW, monocite, limfocite, granulocite si dhe helicobacter pylori.

Pikat e kontrollimit do të vendosen në tre lokacione.

Nga ora 09 deri në ora 11 pika e kontrolleve laboratorike do të vendoset tek parku i Çairit. Më pas, nga ora 11:00 deri në ora 13:00 do të vendoset në Sheshin Skenderbeu, ndërsa nga ora 13:00 deri në ora 15:00 do të vendoset në Sheshin Maqedonia.

VFV Medikal ka nderin t’i vizitoni dhe të kryeni kontrollet tuaja mjekësore falas pa asnjë pagesë, me qëllim që të shihni gjendjen momentale të organizmit tuaj.

Lini një Përgjigje

X