Повеќе Повеќе  

Анализа на крвна слика
Хемоглобин, еритроцити, тромбоцити, леукоцити

Хемоглобин, еритроцити, тромбоцити, леукоцити, MCV, MCH, MCHC, RDW,
моноцити, лимфоцити, гранулоцити и хеликобактер пилори.

ВФВ Медикал - Лабораторија

ВФВ Медикал - Лабораторија

Анализа на крвна слика

Современата лабораториска опрема ни овозможува да
извршиме повеќето тестови со минимална количина на крв

Повеќе  

Над 600 лабораториски услуги

Најмодерна лабораторија

ВФВ Медикал
Лабораторија

Нашата лабораторија врши најралични испитувања на крв.

Хемоглобин, еритроцити, тромбоцити, леукоцити, MCV, MCH, MCHC, RDW, моноцити, лимфоцити, гранулоцити и хеликобактер пилори.

Современата лабораториска опрема ни овозможува да извршиме повеќето тестови со минимални количини на крв

Микробиолошки и биохемиски анализи

НИЕ ВИ НУДИМЕ

Блог

ВФВ Лабораторија, бесплатно тестирање за граѓаните

Од понеделник граѓаните ќе имаат на располагање Биохемиска, микробиолошка и молекуларна лабораторија „ВФВ Медикал“ лоцирана во општина Бутел.…

ВФВ Лабораторија организира бесплатни лабораториски тестови

Лабораторијата „ВФВ Медикал“ планира да организира три точки утре со цел да се спроведат бесплатни тестови за случајни…

X