“VFV Laboratory”, testime falas për qytetarët

  • 29/05/2021

Nga e hëna në dispozicion të qytetarëve do të jetë Laboratori biokimik, mikrobiologjik dhe molekular “ VFV Medikal” me lokacion në komunën e Butelit.

Gjatë ditës së sotme personeli mjekësor i këtij laboratori ka bërë testime falas për qytetarët kalimtarë si informim për hapjen e laboratorisë.

Qytetarët kishin mundësi që të bëjnë pasqyrën e gjakut falas si dhe t’i testojnë helikobakteriet. Ekipi I mjekëve dhe infermierëve ka qenë prezent në tre lokacione të kryeqytetit.

Lini një Përgjigje

X